Bli med å feire Vedfyringens dag 2. oktober!


Lesetid:

Høst er høysesong for kos og hygge rundt ildstedet, enten det er ute i skog og mark eller inne i vår egen stue. 2. oktober 2021 markeres Vedfyringens dag for tredje gang.

Et uvant år med mye tid hjemme har gjort at nordmenn har brukt mer tid foran ildstedet og utepeisen enn tidligere år. Selv gjennom sommeren har antall ildstedentusiaster økt, og etterspørselen etter utepeiser, bålpanner og pizzaovner er større enn aldri før. Å fyre opp ild er noe mennesket har gjort i hundretusenvis av år, og bålet er et perfekt samlingspunkt.

Å fyre med ved gir oss hygge, varme, ro, god atmosfære og lave skuldre. Dette er noe vi må videreføre til neste generasjon og det gjør vi gjennom å hvert år markere Vedfyringens dag. Vedfyringens dag markeres i år for tredje gang og har med det blitt en tradisjon vi er stolte av å ha.

 

Bli med på båltimen

I forbindelse med Vedfyringens dag oppfordrer vi ildentusiaster over hele landet til å bli med på båltimen mellom 20.00 og 21.00. Om det er ute i naturen eller foran peisen, bli med å tilbringe litt tid foran de lune flammene og stenge ute all annen påvirkning for en times tid.

Så, enten du er på høstferie, til fjells eller hjemme – bli med på å markere dagen! Samle familie eller venner foran peisen på kvelden, lag mat på åpen ild, få sjelero ved å titte inn i gnistrende flammer og kjenn at høsten – den er faktisk ganske fin den også.

God vedfyringsdag!

[su_youtube url=»https://youtu.be/PeDVtMpGIAg» width=»500″ height=»280″ title=»Vedfyringens dag 2020″]

les mer