25. juni 2015
Dette blir raskt en klassiker og går Grandiosaen en høy gang. Og hvorfor ikke bytte ut tacoen en sjelden fredag?
Dette trenger du:
- Pitabrød av god kvalitet
- Hvitløksolje
- Revet ost
- Parmaskinke
- Squash
- Chalotteløk
- Koriander
- Chevre
Fremgangsmåte:
Du trenger pitabrød av god kvalitet. Drypp litt hviltøksolje over det hele, sammen med et tynt lag revet ost. Legg på parmaskinke, squash, skivet chalotteløk og en liten neve koriander. Og; chevre. Små biter av denne hvite geiteåpenbaringen vil få smaksløkene til å eksplodere. På forhånd har du plassert en ildfast form, kakeform eller kjele i glørne. Legg din lille pizza oppi og dekk til med et egnet lokk. To-tre minutter, og vips – så har du din personlige pita-pizza.
Savner du taco, så er dette er god erstatning: Smør rømme og salsa på pitabrødet. Dekk til med ost og så taco-kjøttdeig på toppen. Tacofredagen vil aldri bli det samme.