Vedovner og design


Lesetid:

Interiørdesigner Nina Svean forteller om mulighetene.

Peis på hytta, i leiligheten eller i huset- peis er veldig aktuelt og er en flott kilde til kos og varme, sier interiørdesigner Nina Svean. Det er utrolig mange fasonger og stiler å velge mellom, så det er mange valg som må tas, fortsetter designeren fra Sveandesign.

Skap din egen stil

Med alle valgene som finnes, kan man i dag få en peis etter sin egen smak. Videre kan du også lage ditt eget unike utrykk på peisen. – Du kan designe omrammingen på peisen selv, du kan bruke fliser i mange varianter og male dem i ønsket farge. Eller du kan velge å kle den i et metall, som kobber eller stål, påpeker interiørdesigneren som har egen butikk i Larvik. Hun legger til at man må huske å velge materialer som tåler varme og er brannhemmende.

Bruk tid på prosessen

Peiser kan fås i helt ulike stiler, fra minimalistiske til utsmykkede varianter. –En peis er et møbel som du har i mange år, bruk derfor god tid på å velge, råder Nina. Videre tipser hun at det er lurt å ta kontakt med fagfolk, slik at man kan få en peis som er tilpasset rommet hvor den skal være.

Finish på peis designet av Nina.

les mer